Assalamualaikum and Hello to all ! Welcome to Cookie Krunch ❤ Thank you for visiting my blog ❤

A Dream Come True

Thursday, January 02, 2014 | 6 Penggemar Cookies

Wahh sejak Oktober 2013 haritu tak update2 blog ni . Walaupun cuti pun tetap sebulan lebih tetap takde mase sebab kerja . 1st time kerja as promoter kat The Store . Insyallah akan cerita dlm next entry .

Nak cakap sikit , selepas bertahun-tahun merancang utk buka bisnes , akhirnya hasrat saya dan cousin apabila kami dah ade bisnes sendiri . Bisnes kecil-kecilan je . Sebelum ni jual kat kawan2 je n Alhamdulilah  sambutannya memberangsangkan . Dah skrg nak naik ke next level utk promosikan produk kami di peringkat online .

Saya berharap anda semua dapat lah supportlah bisnes kami yg baru nak berkembang dgn menge-like page kami di

dan add official FB di kami 






Rainbow Collection
RM 23



Raina Collection
RM 20



Meryssa Shawl Collection
RM 23



Mariya Collection
RM 23



Syafeena Wide Shawl Collection
RM 24


Kami menjual dgn harga yg murah sempena pembukaan bisnes kami secara online
Range harga hanyalah dari Rm 20-24 .
Dapatkan skrg kerana stok terhad .